Nieuwsbrief april 2020

Datum:

/ Samen sterk

De afgelopen periode heeft iedereen, zowel zakelijk als privé, met de gevolgen van het coronavirus te maken gehad. We leven in een nieuwe realiteit, die ons allemaal raakt en waarin iedereen zijn weg moet vinden. Zeker nu de periode van het thuiswerken is verlengd tot 28 april. De huidige situatie vraagt veel van ons allemaal en benadrukt het belang van samenwerken. Samen staan we sterk. Dit is een waarde die wij ook zoeken in het partnership met onze klanten. Gezamenlijk werken aan de groei en ontwikkeling van uw bedrijf. Ook in deze tijd of beter gezegd; juist in deze tijd. Want we zijn er nog lang niet. Wij denken graag met u mee. U kunt mij daarom altijd persoonlijk benaderen.

Neem contact op

  

ISAE3402

 

/ Vierde jaar op rij “geen bevindingen” en ISAE3402

In maart heeft onze periodieke ISO-audit plaatsgevonden. Een belangrijk moment, ieder jaar weer, omdat het een onmisbaar aspect is van onze dienstverlening en klanten bouwen én vertrouwen op onze certificering. Daarom zijn we erg blij te kunnen melden, dat we voor het vierde jaar op rij “geen bevindingen” hebben gekregen tijdens de ISO-audit. Een geweldig resultaat van het team, aangezien we de scope dit jaar hebben uitgebreid met een ISAE3402-rapportage. Hierdoor kunnen we nog beter aantonen dat we in control zijn.

Security & Compliance

 
 

Henri Willig

 

/ Henri Willig kiest voor Proserve

Met veel trots en enthousiasme verwelkomen we Henri Willig. Kaasmakers met passie! Henri Willig ontwikkelt zijn kaasproducten in eigen kaasmakerij en exporteert inmiddels naar meer dan 30 landen. De passie voor hun vak is een gedeelde noemer. Bij Proserve werken we ook met passie en vakmanschap aan de IT-infrastructuur van klanten. We willen meedenken, samenwerken en een toekomstvaste IT-oplossingen leveren. Samen met Henri Willig kwamen we tot een hybride cloudoplossing van private cloud en public cloud. De samenwerking “smaakt” naar meer. Welkom aan boord!

Cloud Independent

 
 

Klantenevent verplaatst

 

/ Proserve klantenevent verplaatst

Het Proserve klantenevent is in verband met het coronavirus verplaatst naar 23 september 2020. Hierover hebben we u een bericht gestuurd. Degene die zich al hadden ingeschreven, blijven ingeschreven voor de nieuwe datum. Mocht u onverhoopt niet kunnen, dan kunt u de inschrijving aanpassen. Indien u zich nog niet had ingeschreven, dan verwelkomen wij u graag op 23 september in The Boathouse Kralingen. We kijken erg uit naar deze dag. Met topsprekers als Daan Roosegaarde en Bas Nijhuis willen we u inspiratie bieden en kijken naar het ondernemerschap en de toekomst. Hopelijk kunnen we dan ook reflecteren op de periode die we nu met elkaar meemaken.

Aanmelden

 
 

Nieuw in het team

 

/ Nieuw in het team: Sabine en Lucas

In deze nieuwsbrief stellen we je niet aan één maar aan twee nieuwe teamleden voor! Lucas Albuquerque en Sabine Verdaasdonk. Twee professionals, die beiden in februari zijn begonnen bij Proserve en direct hun waarde voor het team hebben bewezen.

Sabine is Microsoft Engineer en heeft hiervoor als DBA consultant en Azure engineer gewerkt. Sabine heeft de overstap naar Proserve gemaakt om met een team IT-omgevingen voor klanten te kunnen beheren. Niet (meer) als tijdelijke consultant. Sabine heeft de ambitie om samen met het team onze hybride omgevingen verder te automatiseren. Wij zijn ontzettend blij dat ze ons team komt versterken.

Lucas is DevOps Engineer en heeft hiervoor als Site Reliability Engineer gewerkt. Lucas is met zijn kennis en persoonlijkheid een echte aanwinst voor het team. Hij gaat klanten helpen met het design, de integratie en het beheer van hun cloud en DevOps tooling. Zoals Kubernetes en CI/CD best practices. Dit is ook zijn ambitie; het team en klanten verder helpen met nieuwe technologie en best practices. Een echte professional die zijn waarde nu al heeft bewezen. Welkom Lucas! 

Best practice

 

/ Proserve Best Practice - Security & Compliance

Eind januari organiseerden we de eerste Proserve Best Practice. Een informele sessie bij Proserve op kantoor, waarin we kennis en ervaringen delen. De feedback na afloop was erg positief, dus we willen graag nog een Best Practice plannen. Wellicht dat we deze sessie digitaal organiseren. Vooruitlopend daarop, delen we wel alvast het onderwerp. De volgende keer zouden we het graag met u hebben over Security & Compliance. Juist omdat de Proserve Best Practice een gedeeld resultaat is, vragen we nu alvast om uw input: welke Security & Compliance onderwerpen zou u graag willen bespreken? Of welke Best Practice zou u zelf willen delen? Graag verzamelen we alvast de ideeën en onderwerpen.

Stuur uw suggesties

 
 

Deel dit artikel