Verplaatsing klantenevent

Datum:

Beste klant,

Hierbij wil ik u laten weten, dat wij het Proserve klantenevent hebben verplaatst van donderdag 16 april naar woensdag 23 september 2020 in verband met het coronavirus. Naast de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid, heeft iedereen op dit moment andere uitdagingen en worden er andere prioriteiten gesteld. Zo zetten wij al onze resources zoveel mogelijk in op het helpen van klanten in deze uitdagende tijden.
 
Gelukkig hebben wij de locatie en het programma met topsprekers kunnen behouden. Hopelijk kunnen we tegen die tijd ook reflecteren op de periode die we nu met elkaar meemaken. Wat is de visie van Daan Roosegaarde op de huidige situatie? Hoe wordt Business Continuity vormgegeven in het landschap van de toekomst? Ook het Omdenken is actueler dan ooit nu iedereen thuis studeert en bijna alle vergaderingen digitaal plaatsvinden. Welke invloed heeft dat op onze samenwerking? Allemaal vragen die we graag samen met u en onze sprekers doornemen in september.
 
Praktisch gezien, betekent de verplaatsing van het Proserve klantenevent het volgende:
 

Alle klanten die zich hebben aangemeld, zijn ook aangemeld voor 23 september 2020. Mocht u onverhoopt niet kunnen, dan kunt u via www.aanmelder.nl/proserve de inschrijving weer aanpassen.
Alle klanten die zich nog niet hebben aangemeld, die verwelkomen wij graag op 23 september 2020 en kunnen zich aanmelden via www.aanmelder.nl/proserve.

 
Het Proserve klantenevent hebben wij vorig jaar bedacht om de samenwerking met onze klanten te vieren, niet wetend dat samenwerking in het algemeen binnen enkele weken zo actueel zou worden. Ik ben er trots op dat wij, ook in deze onzekere tijden, een persoonlijke band hebben met onze klanten en ook in deze nieuwe omstandigheden samen met u werken aan de continuïteit van vandaag en de kansen voor morgen.
 
We wensen jullie veel succes met de huidige situatie en hopen iedereen in goede gezondheid te verwelkomen in september, zodat we alsnog onze samenwerking met u kunnen vieren!
 
Namens het Proserve team,
 
Nordi Malih

Deel dit artikel