Proserve klantenevent - datum aangepast

Datum:

Verplaatst van donderdag 16 april naar woensdag 23 september 2020 in verband met het coronavirus.

 

/ Nieuwe ideeën en kansen voor morgen

Met veel plezier nodigen we u uit voor het Proserve klantenevent 2020. Een middag vol met ideeën en inspiratie en onder het genot van een hapje en een drankje. We hebben er zin in om onze samenwerking te vieren en er gezamenlijk een mooie dag van te maken.

Proserve gelooft in de kracht van samenwerking. Dit doen we door een cultuur te creëren waar niemand “de wijsheid in pacht” heeft en waarin we elkaar kunnen uitdagen. Hierbij staan transparantie en het delen van kennis en ervaringen centraal. Dit is wat ons betreft de basis om te kunnen innoveren en continu vooruitgang te boeken op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Tijdens het klantenevent komen deze thema's allemaal aan bod. Het creëren van nieuwe ideeën en mogelijkheden, bestaande gewoontes loslaten, kijken naar de kansen voor morgen en de kracht van samenwerken.
 

/ U bent van harte welkom!

Wij nodigen u uit voor een inspirerende middag en zien u graag op 16 april 2020 in The Boathouse Kralingen!
 

/ Sprekers

Daan Roosegaarde is kunstenaar, innovator, ondernemer, uitvinder en ontwerper. Zijn frisse blik op innovatie is fascinerend en vernieuwend en is inspiratie voor de wereld van morgen. Aan de hand van persoonlijke inzichten, voorbeelden en eigen werk, zal Daan Roosegaarde ons meenemen naar de “Landschappen van de Toekomst”.

Omdenken is een gevleugeld begrip. Wat betekent het en hoe kun je dit toepassen? Van een uitdaging een kans maken. In een inspirerende en energieke masterclass zullen we aan de hand worden genomen en de eerste stappen maken om te leren omdenken.

Bas Nijhuis is een internationale topscheidsrechter en daarnaast ook ondernemer. Sommige zullen hem vanaf de bank thuis wel eens toegeschreeuwd hebben. Nu gaan we luisteren naar zijn verhalen uit de praktijk. Hoe communiceer je met spelers? Hoe werk je onder druk samen? Met de nodige energie en humor neemt hij ons mee in zijn wereld en verteld hij over de kracht van samenwerking.
 

/ Locatie

The Boathouse Kralingen
Langepad 51
3062 CJ Rotterdam
 

/ Meer informatie & aanmelden

Kijk op: www.aanmelder.nl/proserve

Deel dit artikel