Blog overzicht

team.blue | Proserve erkend als een van de 100 Pinnacle Partners in Broadcom’s Global Top 100

team.blue | Proserve, een krachtige Europese digitale enabler voor digitale oplossingen, is uitgeroepen tot een van de 100 Pinnacle Partners in Broadcom’s Global top 100. Deze erkenning stelt team.blue | Proserve in staat om uitgebreide VMware-oplossingen te blijven leveren, wat een belangrijke stap is in het versterken van hun positie in de markt.

De Pinnacle Partners-status wordt toegekend aan de meest vooraanstaande partners van Broadcom, die de juiste technische kennis en expertise in huis hebben om Vmware-oplossing te identificeren en te implementeren. Deze onderscheiding bevestigt de continue inzet van team.blue | Proserve voor het leveren van eersteklas betrouwbare, veilige en innovatieve Managed Services.

Als Pinnacle Partner heeft team.blue | Proserve toegang tot exclusieve middelen en ondersteuning van Broadcom, wat hen in staat stelt om hun aanbod van VMware-oplossingen verder te optimaliseren en uit te breiden. Dit partnerschap stelt team.blue | Proserve in staat om hun klanten nog beter van dienst te zijn met geavanceerde technologieën die voldoen aan hun veranderende behoeften en uitdagingen.

"Als onderdeel van team.blue profiteren we van de collectieve kracht en middelen van een toonaangevende Europese digitale enabler. Hierdoor kan Proserve schaalbare VMware-oplossingen blijven leveren met de kwaliteit, snelheid en efficiëntie die onze zakelijke klanten verwachten.”

– Marcel Boogert, Operations Director at Proserve

VMware-oplossingen spelen een cruciale rol in de digitale transformatie van bedrijven, en team.blue | Proserve is vastbesloten hun klanten te voorzien van de beste tools en diensten om het applicatielandschap te moderniseren en te beheren. Door hun positie als Pinnacle Partner kan team.blue | Proserve blijven innoveren en hoogwaardige oplossingen bieden die bedrijven helpen om hun doelen te bereiken.

Over Proserve

Proserve is de Managed Service Provider voor de zakelijke markt. Met een team van specialisten leveren wij Managed Services vanuit betrouwbare datacenters in Nederland. Met persoonlijk contact, een snelle service en een oplossingsgerichte mentaliteit ondersteunen wij onze klanten zodat zij kunnen groeien, innoveren en excelleren in waar ze goed in zijn. Hierbij maken wij gebruik van bewezen cloud technologieën binnen het team.blue ecosysteem. Hierdoor zijn wij in staat een cloud platform aan te bieden die volledig aansluit bij de volwassenheid en business van onze klanten.


Beoordeel dit artikel

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

    • Leestijd: 5 minuten

Blog overzicht