Onze visie op IT

Digitalisering is onze samenleving volledig aan het bepalen. Het verandert de wijze waarop we werken, interacteren en leven. Ondertussen raakt alles met elkaar verbonden. We vinden het vanzelfsprekend dat informatie snel en eenvoudig beschikbaar is. Er wordt steeds meer informatie verzameld en uitgewisseld. In steeds grotere volume. Met toenemende snelheid en complexiteit.

En we staan nog maar aan het begin. Internet of Things, Big Data, Hybrid Cloud, Security & Compliance, mobilisering van het internet en doorlopende wereldwijde organische groei veroorzaken een toenemende vraag naar regie van de infrastructuur. En vraag die niet constant is, maar wordt gekenmerkt door momenten van explosieve groei en van consolidatie. Een dynamiek die moet worden georkestreerd.

Internet is een primaire levensbehoefte geworden voor economie, cultuur, wetenschap, innovatie, zorg en duurzaamheid. Iedere dag ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te innoveren. Sneller is het nieuwe snel, beschikbaarheid en data is een kritieke factor geworden voor het ontsluiten van business.

Maar beschikbaarheid is slechts één factor. Men verwacht niets minder dan volledige ondersteuning in het realiseren van hun doelstellingen en ambities. Nu en in de toekomst. Klanten eisen betrokkenheid bij de continuïteit, de groei van hun organisatie en de manier waarop wordt samengewerkt. Dit vertaalt zich in agile of DevOps werkmethoden. Hierbij profiteren zij van bewezen oplossingen. Oplossingen die perfect aansluiten op hun unieke situatie. Zonder beperkt te worden door de complexiteit van IT die daarachter schuilgaat.