PROSERVEManaged & IT SOLUTIONS

Profiel

Proserve is de Managed & IT Solutions provider van de IT-Ernity Groep. We richten ons op het garanderen van business continuity en het realiseren van business transition voor onze klanten. We leveren managed infrastructuur-, cloud-, applicatie- en security oplossingen. Krachtige oplossingen die waarde toevoegen.

Wij zijn een topspeler in de markt als het gaat om het creëren van hoogwaardige, schaalbare en beheerde omgevingen voor onze klanten. Proserve is actief sinds 2000 en is gegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van continuïteit en transitie binnen de Nederlandse IT-services markt. Proserve is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

Proserve. Continuity and Transition.

Meer infoover Proserve

Onze visie op ITContinuïteit & Transitie

Digitalisering bepaalt onze samenleving volledig. Het verandert de wijze waarop we werken, interacteren en leven. En we staan nog maar aan het begin. 

Lees meer
Één missiePerfect passende IT-oplossingen

Ieder bedrijf verdient een perfect passende IT-oplossing die het mogelijk maakt de prestatie en continuïteit te realiseren die de wereld verwacht.

Lees meer
Bewezen kwaliteitCertificeringen

We vinden het belangrijk om onze klanten een betrouwbare en hoogwaardige IT-oplossing te leveren. Dat zit in ons DNA.

Lees meer
People, planet, profitMVO is vanzelfsprekend

Door actief bij te dragen aan de wereld om ons heen, creëren we een verantwoorde dienstverlening met een maatschappelijke meerwaarde.

Lees meer
We doen het samenmet partners

We zijn ervan overtuigd dat het bundelen van kracht leidt tot een hogere kwaliteit dienstverlening en een hogere mate van innovatie. 

Lees meer