Profiel

Uw onderneming verandert, doorlopend. Anticipeert op marktontwikkelingen, creëert zelf nieuwe, groeit, kantelt, slaat nieuwe wegen in. Proserve borgt de continuïteit van uw onderneming en maakt uw volgende stap mogelijk. Techniek is geen doel op zich; het gaat om continuïteit en transitie.

Het is onze passie, de uitdagingen van uw onderneming te begrijpen en het antwoord te bieden. Om uw denken te faciliteren met nieuwe inzichten en mogelijkheden. En tijdens alle businessdynamiek uw kritische bedrijfsprocessen te garanderen.

Proserve is de Managed & IT Solutions provider van de IT-Ernity Groep. Proserve richt zich op business continuity en business transition, door het ontwikkelen, implementeren en beheren van geïntegreerde business solutions: hardware, software en services. Proserve biedt infrastructure services, cloud services, managed platforms & applications en managed security.

Proserve is gevestigd in Rotterdam en heeft datacenters in Amsterdam en Alblasserdam. Momenteel hebben wij meer dan 20.000 servers in beheer.

Proserve. Continuity and Transition.