Public Cloud

Als u voordeel wilt halen uit wat internationaal op het gebied van cloudservices ontwikkeld wordt, dan kiest u voor de Public Cloud. Het managen van de gevolgen van die keuze? Dat kunt u aan ons overlaten.  

De open standaarden waarop de Public Cloud gebaseerd is, bieden de garantie dat uw cloudoplossing altijd bij de tijd is en optimaal ingericht. Public Clouds bieden veel flexibiliteit, de mogelijkheid van tijdelijkheid en testen, hebben een generieke ontwikkelwijze en kunnen verspreid worden over meerdere platforms. U kunt kiezen voor Microsoft gebruikergericht Azure of het meer development bedoelde AWS als platform. 

Micoft Azure is met name interessant, wanneer er hoge eisen worden gesteld aan flexibiliteit, schaalbaarheid en internationale performance. Wij geven u doorlopend inzicht in de prestaties van uw oplossingen en adviseren daarbij omtrent optimalisatie ervan.

Amazon Web Services (AWS) is het grootste en meest uitgebreide Public Cloud-platform. De oplossingen zijn daarom ook die van de marktleider: state of the art en toonaangevend. 

Wat voor u de beste oplossing is, daarvoor heeft u kennis en advies nodig zoals wij die leveren. En verder bieden wij natuurlijk hulp met het opzetten, begeleiden en managen van úw Public Cloud, zodanig dat die perfect beantwoordt aan uw business requirments. Wij kunnen de migratie naar de Public Cloud regisseren en zorgen dat alles werkt. Uw architectuur ontwerpen en onderhouden op basis van de nieuwste standaarden, services en best practices. De beveiliging configureren en u het framework bieden om daarop de regie te houden. Service inrichten op uw wensen en eisen. En u de dashboards en controle-instrumenten bieden om te controleren of alles naar behoren werkt. Of wij nu samen met u beheren – of dat u dat liever zelf doet.

Mochten uw eisen en wensen in de loop der tijd veranderen en niet meer passen bij de geleverde services van de Public Cloud providers, is het van groot belang te kunnen aanpassen. Dit zonder een grote impact in kosten, doorlooptijd of dienstverlening. Door de kennis en ervaring van Proserve met transities op zowel Public als Private Clouds kunnen wij u hierover van tevoren adviseren en een gedegen risico-analyse maken. Om vervolgens op basis hiervan een transitieplan op te stellen dat bij een mogelijke ‘cloud exit’ ook door ons uitgevoerd kan worden. Dit noemen wij ook wel een Cloud Exit Strategie Plan.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.