Hybrid Cloud

Het komt vaak voor dat alleen een public- of private cloudoplossing uw business requirements niet volledig afdekt. In dit geval is het slimmer om een hybride vorm te ontwerpen waarin de voordelen van een public cloud samenkomen met uw private cloud.

Met onze Hybrid Cloud profiteert u van het beste van twee werelden. Enerzijds van de flexibiliteit en schaalbaarheid van een publieke cloud, anderzijds van de veiligheid en prestaties van een private cloud. Wij configureren uw Hybrid Cloud volledig naar uw behoefte zodat deze moeiteloos meegroeit met de ambities van uw organisatie.

Is Hybrid Cloud iets voor u?

Hybrid Cloud is een uitstekende keuze wanneer zowel de thema’s van public cloud als private cloud uw hoogste prioriteiten zijn. Daarnaast is Private Cloud voor u interessant als u te maken heeft met:

  • Geografische spreiding via meerdere public clouds;
  • Cloudbursting;
  • Bedrijfskritische applicaties;
  • Workloads en data met hoge beveiligingseisen;
  • Compliance vraagstukken.

Hybrid Cloud realiseert uw ambities

Met Hybrid Cloud combineert u het beste van Public Cloud met het beste van Private Cloud in één cloudoplossing.

Flexibiliteit - Uw Hybrid Cloud kan desgewenst worden verdeeld over meerdere soorten clouds voor oneindige flexibiliteit;

Prestatie - Hogere prestaties doordat er dedicated resources worden gereserveerd voor uw business;

Beveiliging - Plaats uw kritische data in uw private cloud, de rest in een public cloud;

Schaalbaarheid - Resources zijn eenvoudig te schalen. Heeft u tijdelijk meer of minder capaciteit nodig? Wij zorgen ervoor dat u nooit te veel betaalt.

Hybrid Cloud Security

Een essentieel onderdeel in het ontwerp van uw cloudoplossing is security. Met beveiligde verbindingen, firewalls, identity- en access management zijn al veel security risico’s afgedekt.

De belangrijkste security risico’s bij cloudoplossingen ontstaan echter vaak door:

  • Onduidelijkheid in de verdeling van verantwoordelijkheid;
  • Governance tussen u en de provider van de cloud;
  • Een gebrekkige isolatie van uw cloud;
  • Diverse compliance kwesties.

Wanneer wij uw cloudoplossing ontwerpen, nemen we altijd een set aandachtspunten met u door waarmee uw security risico’s tot een minimum worden beperkt. Wilt u weten hoe we dat doen?

Haal nog meer uit uw Hybrid Cloud

Wilt u Hybrid Cloud een integraal onderdeel maken van uw IT-omgeving? Wij helpen u graag uw Hybrid Cloud te integreren in een door Proserve beheerde totaaloplossing. Onze Hybrid Cloud is namelijk volledig te combineren met onze overige diensten. U profiteert dan van een brede kennisbank, één centraal aanspreekpunt en één factuur.

We informeren u graag over de mogelijkheden. 

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder.