Platform Management

Uitbesteden aan Proserve van uw hosting en services kan in een gelaagd dienstenmodel, variërend van ‘alleen’ de infrastructuur ‘up the stack’ naar middleware en runtime-oplossingen, tot en met de applicaties en data zelf. Een écht managed platform vraagt naast de inrichting bovendien om het uitbesteden van de regie op het beheer en de optimalisatie. Welke diensten er in uw geval wel en niet bij uw (managed) platform horen, is afhankelijk van uw requirements en de mogelijkheden van uw eigen organisatie. 

Onze beheerfilosofie is proactief, automatiseert processen, is project managed, hanteert werkmodellen als scrum en DEVOPS en voldoet aan de eisen van ISO 27001. Support is uiteraard 24/7, wij bieden u tools uit onze eigen gereedschapskist waar u dat op prijs stelt en werken voor u aan permanente monitoring en optimalisatie van uw IT. 

Wij ontzorgen u volledig: u heeft geen eigen beheerders nodig en kunt zich focussen op uw eigen core business. We zorgen dat uw systemen altijd up-to-date zijn, voorzien van de meest actuele security patches en bieden u diensten aan in alle kennisgebieden die de IT maar rijk is.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.