continuïteitstaat altijd centraal

Infrastructuur

Een zorgvuldig ontworpen infrastructuur is cruciaal voor uw IT-platform. Het vormt de fundering van uw website en applicaties. Onze solution architecten vertalen uw business vraagstukken naar een kostenefficiënte en goed beveiligde IT-omgeving die past bij uw huidige situatie en die anticipeert op uw toekomstige behoefte op het gebied van continuïteit en transitie.

Hoogwaardig netwerk

Wanneer u business ontsluit via het internet is een snelle en veilige route van en naar uw website cruciaal. Om dit te realiseren, leveren we hoogwaardige netwerkdiensten die ervoor zorgen dat u continu bereikbaar blijft. Ontworpen om u de beste prestaties te geven: snel, kwalitatief en veilig.

Met ons hoogwaardige netwerkoplossing helpen we u de continuïteit van uw netwerk veilig te stellen. Wilt u weten hoe? We gaan graag het gesprek met u aan.

> Meer over Netwerk

Cloud Connect

Het gebruik van Public Clouds naast Private Clouds blijft groeien. Net als het daaropvolgende dataverkeer van en naar Public Clouds. Daarmee groeit ook de noodzaak om op een veilige wijze naadloos toegang te krijgen tot cloudtoepassingen. Maakt u gebruik van cloudtoepassingen? Ontdek dan hoe u met Cloud Connect uw Private Cloud op kostenefficiënte wijze veilig verbindt met de publieke cloud(s) van uw keuze. Ontdek hoe Cloud Connect uw cloudstrategie versterkt.

> Naar Cloud Connect

Content Delivery

Iedere dag nemen we enorme hoeveelheden informatie tot ons: TV On Demand, muziekstreams, nieuws feeds. We vinden het vanzelfsprekend om te kunnen kijken, luisteren en lezen waar en wanneer we willen. Dit stelt echter hoge eisen aan de manier waarop het onderliggende IT-platform moet worden ingericht.

We hebben hiervoor een zeer snel Content Delivery Network ontwikkeld. De perfecte oplossing voor bedrijven die enorme hoeveelheden bandbreedte nodig hebben, op een betrouwbare manier grote bestanden verwerken, live feeds streamen of video on demand diensten leveren.

Bent u benieuwd hoe ons Content Delivery Network uw business versnelt?

> Naar Content Delivery

Extra pagina'sspeciaal voor u

Managed CloudOp maat voor uw business

We helpen u graag op weg om uw ambities te vertalen naar een passend managed cloudplatform. Ontdek welk cloudplatform past bij uw situatie.

Lees meer
Managed ApplicationsLaat uw applicaties excelleren

We denken met u mee hoe u nog meer kunt halen uit uw applicatielandschap. Zo voldoet u aan de eisen van vandaag en de kansen van morgen.

Lees meer
Managed SecurityPassend bij uw risicoprofiel

We streven er altijd naar om onze klanten optimaal bij te staan met het beschermen van hun data en processen. Ontdek hoe we dat voor u kunnen doen.

Lees meer
Onze KlantenVan uitdaging naar resultaat

Ontdek hoe we de business uitdagingen van onze klanten hebben vertaald naar een IT-oplossing die echt waarde toevoegt. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Over ProserveContinuïteit & Transitie

Proserve is de Managed & IT Solutions provider van de IT-Ernity Groep, gericht op het garanderen van continuïteit en transitie voor onze klanten.

Lees meer
Heeft u vragen?

Enthousiast over onze dienstverlening en benieuwd wat we voor u kunnen doen? Bel ons op 088 252 52 10 of vul het onderstaande formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.