AS-IS TO-BE Consultancy

Grip op groei, investeringen, innovatie en veiligheid zijn ook de uitdagingen van onze klanten.

IT-ontwikkelingen gaan razendsnel. Maar hoe zorgt u ervoor dat deze ontwikkelingen waarde blijven toevoegen aan uw doelstellingen? Proserve heeft een adviestraject ontwikkeld op basis van As-Is To-Be. Daarmee kunnen we u begeleiden in het verder formuleren van uw IT-strategie en het bepalen van een roadmap voor de komende jaren.

Wat is As-Is To-Be?

Aan de hand van intensieve workshops met diverse commerciële, operationele en technische stakeholders binnen uw organisatie creëren we een volledig beeld van uw huidige situatie, uitdagingen en risico's. Met kritische vragen houden we uw keuzes tegen het licht om de achterliggende redenen te doorgronden.

Met de uitkomsten werken we aan de To-Be; een onafhankelijk advies. Dit advies vormen we over de as van uw bedrijfsvoering, techniek of een combinatie.

De kracht van As-Is To-Be is de uiteindelijke uitwerking. In tegenstelling tot traditionele adviesdocumenten is alle relevante informatie direct en in samenhang zichtbaar. Dit doen we op een A0-formaat poster die we presenteren aan alle betrokkenen. Door de systematische opzet is de uitwerking ook goed te begrijpen voor personen die niet actief betrokken zijn geweest bij het traject.

Meer informatie?

Benieuwd of As-Is To-Be bij u past? Neem dan contact op met Pascal Schut, commercieel directeur, op telefoonnummer 088  25 25 219 of via e-mail pschut@proserve.nl.

gadgad

‘Met AITB creëren we draagvlak in de hele organisatie van de klant.’