Applicatiebeheer

Onze dienstverlening is gelaagd ingericht. Dit betekent dat u kunt beslissen of u het beheer van uw gehele IT-platform of slechts van een deel daarvan uitbesteedt. Variërend van uw infrastructuur en middleware, tot en met uw kritieke applicaties en data. We zorgen ervoor dat uw medewerkers en uw eindgebruikers profiteren van een snel en veilig IT-platform waarop uw website of uw applicatie tot zijn recht komt en echt kan excelleren.

Wilt u het beheer van uw IT-omgeving gedeeltelijk of volledig uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij gaan graag het gesprek met u aan.

Platform Management

Wanneer u besluit om het beheer van uw IT-platform uit te besteden, heeft u de vrijheid om u volledig te richten op uw primaire dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw platform altijd beschikbaar is. Vervolgens maken we met elkaar goede afspraken over de regie op het beheer en de optimalisatie.

Naar Platform Management

Application Management

Beschikbaarheid en performance van uw applicaties zijn cruciaal voor uw business. Proserve begrijpt dit. Onze adviseurs vertalen uw bedrijfskritische processen naar de juiste infrastructuur, voorzien van de nodige beveiligingsdiensten, monitoring en optimalisatietechnieken.

We denken met u mee hoe u nog meer kunt halen uit uw applicatielandschap. Wij houden u scherp en openen uw ogen voor nieuwe mogelijkheden van uw IT-omgeving. Zo voldoen uw applicaties aan de eisen van vandaag en bent u voorbereid op de kansen van morgen.

Naar Application Management

Security & Compliance

Security & Compliance is een bijzonder complex en tegelijkertijd fundamenteel onderwerp in het beheer van uw IT-omgeving. Wanneer uw business kritiek afhankelijk is van IT, wilt u er zeker van zijn dat u goed beschermd bent en dat u voldoet aan de voor u geldende wet- en regelgeving. Om dat te waarborgen, heeft u een betrouwbare partner nodig die uw business begrijpt en met u meedenkt hoe u uw security risico’s kunt minimaliseren. Wij zijn die partner. We streven er altijd naar om onze klanten optimaal bij te staan met het beschermen van hun data en processen. Wilt u weten hoe we dat doen? U kunt vrijblijvend contact opnemen. We gaan graag met u het gesprek aan.

Naar Security & Compliance

Desktop as a Service

Wanneer u een werkplek goed wilt inrichten, is het belangrijk om deze te laten aansluiten op de processen van uw bedrijf. Een onderdeel dat vaak wordt onderschat. Gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid vanaf elke locatie, veiligheid en keuzevrijheid in apparatuur zijn enkele factoren die het succes van een goede werkplekoplossing bepalen.

Wij bieden een veilige Desktop as a Service oplossing die zelfstandig of volledig geïntegreerd in uw totaaloplossing kan worden geleverd. Onze specialisten vertellen u graag hoe Desktop as a Service de productiviteit van uw organisatie verbetert. 

Naar Desktop as a Service