Security

Security & Compliance is een bijzonder complex en tegelijkertijd fundamenteel vraagstuk in het ontwerp en beheer van uw IT-omgeving, inclusief de daarbij behorende processen. Wanneer uw business kritiek afhankelijk is van IT, wilt u er zeker van zijn dat u goed beschermd bent en dat u voldoet aan de voor u geldende wet- en regelgeving. Om dat te waarborgen, heeft u een betrouwbare partner nodig die uw business begrijpt en met u meedenkt hoe u uw security risico’s kunt minimaliseren. Wij zijn die partner. We streven er altijd naar om onze klanten optimaal bij te staan met het beschermen van hun data en processen. Wilt u weten hoe we dat doen? We gaan graag met u het gesprek aan.

Security als Managed dienst

Het is belangrijk dat uw securityoplossing past bij het risicoprofiel van uw organisatie en nauw aansluit op het ontwerp van uw IT-omgeving en daarbij behorende processen. We bieden daarom ons security portfolio aan als managed dienst.

Allereerst maken onze specialisten een inventarisatie van uw kwetsbaarheden. Vervolgens ontwerpen we op basis van uw risicoprofiel een oplossing die de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid van uw data en processen maximaal beschermt.

Meer over onze security aanpak

Onze security oplossingen

De beschikbaarheid van uw website of applicatie wordt mogelijk gemaakt door een goed beveiligde IT-omgeving. Uw infrastructuur krijgt het vaak zwaar te verduren bij incidenten. We hebben daarom een set security tools ontwikkeld die u inzicht geeft in uw risico’s en een daadkrachtige oplossing biedt om uw IT-omgeving te beschermen.

We brengen graag voor u in kaart welke tools van toepassing zijn op uw situatie.

Naar security oplossingen

Cloud Security

Het integreren van een cloudoplossing in uw IT-omgeving geeft u veel operationele voordelen. Het beveiligen ervan vraagt echter een aparte aanpak. Naast traditionele securityrisico’s brengt het gebruik van een cloud ook enkele cloud-specifieke risico’s met zich mee. Deze ontstaan vaak door:

  • Onduidelijkheid in de verdeling van verantwoordelijkheid;
  • Governance tussen u en de provider van de cloud;
  • Een gebrekkige isolatie van uw cloud;
  • Diverse compliance kwesties.

Bent u benieuwd wat de impact is op uw business? We gaan graag met u het gesprek aan.

Naar Cloud Security