Application Management

Uw bedrijfsprocessen draaien in toenemende mate op software. Daarmee is de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van die software een bepalende factor geworden voor uw succes. Uw applicaties moeten het gewoon altijd doen en betrouwbare data opleveren.

Beschikbaarheid en performance van uw applicaties zijn cruciaal voor uw business. Proserve begrijpt dit. Onze adviseurs vertalen uw bedrijfskritische processen naar de juiste infrastructuur, voorzien van de nodige beveiligingsdiensten, monitoring en optimalisatietechnieken.

We denken samen met u mee hoe u nog meer kunt halen uit uw applicatielandschap. We houden u scherp en openen uw ogen voor nieuwe mogelijkheden van uw IT-omgeving. Zo voldoen uw applicaties aan de eisen van vandaag en bent u voorbereid op de kansen van morgen.

Is Application Management iets voor u?

Application Management is een uitstekende keuze als het succes van uw business afhankelijk is van de beschikbaarheid van uw applicaties. Daarnaast is Application Management interessant als één of meer van de volgende situaties voor u gelden.

  • U verdient uw geld primair via uw applicaties
  • Uw werknemers kunnen hun werk niet verrichten als uw applicaties niet werken
  • Uw merk loopt schade op als uw applicaties niet bereikbaar zijn
  • U wilt het beheer en technisch onderhoud van uw applicaties uitbesteden aan een specialist

Realiseer uw ambities

Met Application Management heeft u de zekerheid dat uw applicaties beschikbaar zijn.

Focus - Richt u volledig op uw business zonder om te hoeven kijken naar het technisch beheer van uw applicaties. Het werkt gewoon. 

Beschikbaarheid - Garandeerde beschikbaarheid die met u wordt afgestemd en wordt vastgelegd in een Service Level Agreement.

Controle - Applicaties worden 24x7 gemonitord op onder andere prestatie, gebruik en veiligheid. 

Kennis - Gecertificeerde specialisten denken met u mee hoe u uw online succes nog verder kunt verbeteren.

Beveiliging - Een uitgebreid portfolio met hoogwaardige security diensten zorgt voor een veilig platform voor uw applicaties.

Platform Management

Uw applicaties kunnen pas optimaal presteren als het platform eronder met de grootste zorg is samengesteld en er goede afspraken zijn gemaakt over het beheer daarvan. Proserve kan het ontwerp en het beheer van dit platform voor u uit handen nemen. Zo kunt u zich volledig richten op uw primaire dienstverlening terwijl wij ervoor zorgen dat uw applicaties de gelegenheid krijgen om optimaal te presteren.

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Zij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Naar Platform Management

Security & Compliance

De beschikbaarheid van uw website of applicatie wordt mogelijk gemaakt door een goed beveiligde IT-omgeving. Uw infrastructuur krijgt het zwaar te verduren bij incidenten. We hebben daarom een set security tools ontwikkeld die u inzicht geeft in uw risico’s en een daadkrachtige oplossing biedt om uw IT-platform te beschermen en uw applicaties te laten

We brengen graag voor u in kaart welke security tools waarde toevoegen aan uw situatie.

Naar Security & Compliance

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder.