Platform Management

We hebben onze dienstverlening gelaagd ingericht. Dit betekent dat u kunt beslissen of u het beheer van uw gehele IT-platform of slechts van een deel daarvan uitbesteedt. Variërend van uw infrastructuur en middleware, tot en met uw kritieke applicaties en data. We zorgen ervoor dat uw medewerkers en uw eindgebruikers profiteren van een snel en veilig IT-platform waarop uw website of uw applicaties goed tot hun recht komen.

Bent u benieuwd wat dit voor u betekent? We bespreken graag met u hoe wij u kunnen helpen uw IT-platform naar het volgende niveau te tillen.

Hoe beheren we uw platform?

Wanneer u besluit om het beheer van uw IT-platform uit te besteden, heeft u de vrijheid om u volledig te richten op uw primaire dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw platform altijd beschikbaar is. Vervolgens maken we met elkaar goede afspraken over de regie op het beheer en de optimalisatie.

Omdat iedere applicatie anders is, gaan we graag met u een maatwerktraject in om de voor u meest optimale hostingconfiguratie samen te stellen. Allereerst bespreken we met u welke eisen u en uw eindgebruikers stellen aan uw IT-platform. Onze architecten ontwerpen daarna een platform dat perfect aansluit op uw voorwaarden. Vervolgens beschikt u over een platform waarop uw applicaties kunnen excelleren. Nu en in de toekomst.

Na de oplevering van uw platform zorgt uw klantteam voor het dagelijks beheer. Dit team bestaat uit een groep specialisten vanuit diverse disciplines. Zij zorgen voor het onderhoud, de optimalisatie en zorgen ervoor dat uw platform altijd beschikt over de laatste updates.

U ontvangt vervolgens uitgebreide rapportage over de prestatie van uw platform.

Onze beheerfilosofie kenmerkt zich door:

  • Maatwerkoplossingen met gestandaardiseerde bouwblokken;
  • Nauwe samenwerking met onze klanten: gezamenlijke roadmapping;
  • Agile werkmethoden als Scrum en DevOps waarmee uw time-to-value sterk wordt verkort;
  • Waar dat mogelijk is automatiseren we processen voor een snellere doorlooptijd;
  • Een bewezen persoonlijke aanpak en snelle schakeling;
  • Goed ingerichte Security & Compliance (ISO 9001, ISO 27001, NEN 7510).

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen met het beheer van uw IT-platform? Onze specialisten gaan graag met u het gesprek aan.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder.