Infrastructuur

Een zorgvuldig ontworpen infrastructuur is cruciaal voor uw IT-platform. Het vormt de fundering van uw website en applicaties. Onze solution architecten vertalen uw business vraagstukken naar een kostenefficiënte en goed beveiligde IT-omgeving die past bij uw huidige situatie en die anticipeert op uw toekomstige behoefte op het gebied van continuïteit en transitie.

Hoogwaardig netwerk

Wanneer u business ontsluit via het internet is een snelle en veilige route van en naar uw website cruciaal. Om dit te realiseren, leveren we hoogwaardige netwerkdiensten die ervoor zorgen dat u continu bereikbaar blijft. Ontworpen om u de beste prestaties te geven: snel, kwalitatief en veilig.

Met ons hoogwaardige netwerkoplossing helpen we u de continuïteit van uw netwerk veilig te stellen. Wilt u weten hoe? We gaan graag het gesprek met u aan.

Meer over Netwerk

Cloud Connect

Het gebruik van Public Clouds naast Private Clouds blijft groeien. Net als het daaropvolgende dataverkeer van en naar Public Clouds. Daarmee groeit ook de noodzaak om op een veilige wijze naadloos toegang te krijgen tot cloudtoepassingen. Maakt u gebruik van cloudtoepassingen? Ontdek dan hoe u met Cloud Connect uw Private Cloud op kostenefficiënte wijze veilig verbindt met de publieke cloud(s) van uw keuze. Ontdek hoe Cloud Connect uw cloudstrategie versterkt.

Naar Cloud Connect

Content Delivery

Iedere dag nemen we enorme hoeveelheden informatie tot ons: TV On Demand, muziekstreams, nieuws feeds. We vinden het vanzelfsprekend om te kunnen kijken, luisteren en lezen waar en wanneer we willen. Dit stelt echter hoge eisen aan de manier waarop het onderliggende IT-platform moet worden ingericht.

We hebben hiervoor een zeer snel Content Delivery Network ontwikkeld. De perfecte oplossing voor bedrijven die enorme hoeveelheden bandbreedte nodig hebben, op een betrouwbare manier grote bestanden verwerken, live feeds streamen of video on demand diensten leveren.

Bent u benieuwd hoe ons Content Delivery Network uw business versnelt?

Naar Content Delivery