Managed services zijn onze core business

Managed Platforms & Applications

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen, ons werkelijk al het werk aan uw IT te laten doen. Ons uw platforms en applicaties te laten ontwerpen, bouwen en beheren. De voordelen daarvan zijn velerlei: wij verzorgen volledig de complexe wereld van techniek, processen en service management, waarmee we u ontzorgen en u zich kunt focussen op uw core business. Omdat IT uit geïntegreerde oplossingen bestaat die uw business requirements vertalen in designs en oplossingen, heeft volledig uitbesteden als voordeel dat u de beste en meest samenhangende oplossing krijgt: niet alleen in de componenten waaruit die bestaat, maar ook in de integratie van die componenten. En wij zorgen ervoor dat uw IT-omgeving altijd tijdig wordt voorzien van de laatste updates en security patches, proactief wordt beheerd en dat, wanneer dat nodig is, wij problem- en incidentmanagement uitvoeren volgens best practices en ITIL-standaarden. 

Wij geloven dat techniek een middel naar het doel moet zijn. Onze platformen zijn er voor úw applicaties. Worden zo simpel, veilig en flexibel mogelijk ingericht en beheerd. Op een dusdanig kostenefficiënte wijze dat die altijd opweegt tegen inhouse regelen. Hoe? Door platforms te ontwerpen voor vandaag en morgen. Door veel te investeren in onze automatisering en tooling om efficienter, veiliger en minder foutgevoelig te werken. Door alle kennisgebieden in huis te hebben en hierin te investeren. En door een OTAP-proces te hanteren.

Managed services zijn onze core business. Wij hebben de experts, de best practices en jarenlange ervaring in huis. We zijn flexibel en kunnen snel opschakelen waar nodig. Hanteren pro-actieve monitoring en duidelijke verantwoordelijkheden, rollen en rechten. Werken met dedicated teams en bieden u direct toegang tot engineers die altijd goed zicht hebben op de context van uw business en de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Managed PlatformsComplete dienstverlening

Managed PlatformsVan IaaS tot volledig managed oplossingen

Uitbesteden aan Proserve van uw hosting en services kan in een gelaagd dienstenmodel.

Lees meer
Managed ApplicationsVOLLEDIGE DIENSTVERLENING

Uw applicaties moeten het gewoon altijd doen en betrouwbare data opleveren.

Lees meer