Managed Platforms

Managed Platforms

Uitbesteden aan Proserve van uw hosting en services kan in een gelaagd dienstenmodel, variërend van ‘alleen’ de infrastructuur ‘up the stack’ naar middleware en runtime-oplossingen, tot en met de applicaties en data zelf. Een écht managed platform vraagt naast de inrichting bovendien om het uitbesteden van de regie op het beheer en de optimalisatie. Welke diensten er in uw geval wel en niet bij uw (managed) platform horen, is afhankelijk van uw requirements en de mogelijkheden van uw eigen organisatie. 

Onze beheerfilosofie is proactief, automatiseert processen, is project managed, hanteert werkmodellen als scrum en DEVOPS en voldoet aan de eisen van ISO 27001. Support is uiteraard 24/7, wij bieden u tools uit onze eigen gereedschapskist waar u dat op prijs stelt en werken voor u aan permanente monitoring en optimalisatie van uw IT. 

Wij ontzorgen u volledig: u heeft geen eigen beheerders nodig en kunt zich focussen op uw eigen core business. We zorgen dat uw systemen altijd up-to-date zijn, voorzien van de meest actuele security patches en bieden u diensten aan in alle kennisgebieden die de IT maar rijk is.

People on stairs

High performance webhostingMicrosoft / Linux

Rijke content en complexe applicaties stellen eisen aan de IT-oplossing waarop ze draaien. Omdat iedere applicatie anders is, moet daarbij maatwerk worden geleverd in de hostingconfiguratie. Waarbij zowel piekbelastingen als ‘normale’ prestaties worden betrokken, om zo tot een kostenefficiënte benadering te komen. We werken met u samen aan de enig juiste oplossing, richten die in, en beheren en optimaliseren continu.

E-Commerce Hosting

Het succes van uw webshop wordt voor een groot gedeelte bepaald door de gebruikerservaring. Alleen een webshop die altijd open is, die veilig voelt en snel reageert, zal voldoen aan de verwachtingen. Want een webwinkel moet even vanzelfsprekend voelen als een fysieke winkel. Dat vraagt om een optimale inrichting van de techniek achter de webshop. Op maat voor de gebruikersvraag en uw aanbod, goed beveiligd en met garantie op uptime. Zo’n oplossing moet draaien op een geïntegreerd en perfect afgestemd en beheerd platform.

Infratructure

Infrastructure Applications

Om applicaties optimaal te laten draaien, moeten de onderliggende infrastructuur, de daarop geïmplementeerde technologiestack en het beheer optimaal op elkaar zijn afgestemd. Van specialist tot hardware en van individuele module tot integratie moet alles kloppen, samenwerken, naadloos zijn, zich kunnen aanpassen aan veranderingen en leiden tot een vloeiende en foutloze prestatie van uw applicaties.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.