Managed Networking

Managed Networking

Het netwerk is van cruciaal belang voor uw bedrijfsvoering en IT-oplossingen. Door de eisen op het gebied van performance, flexibiliteit, redundantie, security en compliance die organisaties tegenwoordig hebben, speelt netwerkinfrastructuur- en architectuur een bepalende rol in de totaaloplossing. Voor het ontwerpen, bouwen en beheren van uw netwerk beschikt Proserve over de specifieke vereiste expertise op netwerkgebied. Deze kennis, in combinatie met ons nationaal dekkende netwerkportfolio en onze Managed & IT solutions, geeft ons een unieke positie in de markt.

Infratructure

IP Transit & Bandbreedte

Applicaties en infrastructuren, al dan niet door Proserve geleverd, worden ontsloten via het internet. Een snelle, beschikbare en veilige route naar en van de buitenwereld is hierbij cruciaal. Proserve levert IP Transit- en bandbreedte-services die het volledige portfolio continu bereikbaar maakt. Het unieke aan Proserve’s netwerk is dat het is ontworpen om altijd voor u de beste performance te realiseren, waarbij snelheid, kwaliteit en security de voornaamste uitgangspunten zijn. Prijs speelt hierbij een ondergeschikte rol.

People walking in the office

DDOS Mitigation

Beveiliging van uw netwerk is van cruciaal belang voor uw bedrijfsprocessen. Niet alleen inbreuken op uw netwerk dienen te worden weerhouden, maar ook de impact van DDOS-aanvallen op uw infrastructuur moeten worden beperkt. De afgelopen jaren zien we een sterke groei in aantal, volume en complexiteit van deze aanvallen. Om de impact van deze aanvallen te verkleinen en te mitigeren, heeft Proserve verschillende bewezen oplossingen ontwikkeld. Onze DDOS Mitigation-services kunnen in combinatie met het gehele Infrastructure Services-portfolio ingezet worden om uw continuïteit te waarborgen.

Private Networkingmeerdere locaties veilig virtueel verbonden

Tegenwoordig werken organisaties en hun medewerkers flexibel en vanaf verschillende locaties. Een veilig, betrouwbaar en volledig beheersbaar netwerk is hierbij een vereiste. Een private network tussen meerdere vestigingen en eventuele thuislocaties is vele malen veiliger dan het versturen van uw bedrijfsgevoelige informatie over het publieke internet. Eenvoud is hierbij het sleutelwoord. Een private network dat is opgezet vanuit een centrale architectuur, is eenvoudig te beheren (zowel technisch als securitygerelateerd) en te schalen, bijvoorbeeld door het toevoegen of verwijderen van verbindingen naar locaties en het optimaal benutten van de capaciteit van het netwerk. Snelheid, performance en flexibiliteit zijn binnen een private network op een effectieve wijze te beheren. Hierdoor kunnen de gebruikers veilig en optimaal gebruik maken van de geboden continuïteit en flexibiliteit. In de huidige markt zien we een sterke trend van outsourcing naar publieke clouds. Daarom hebben we onze Private Networking-propositie uitgebreid met de mogelijkheid om ook de public clouds veilig te verbinden. Voor meer informatie, zie Cloud Connect Network services.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.