Managed Hybrid Cloud

Managed Hybrid Cloud

U kunt ook kiezen voor een combinatie van verschillende cloudplatforms. De veiligheid en prestaties van een private cloud combineren met de flexibiliteit van de public cloud, uw dienstverlening geografisch spreiden via meerdere public clouds, of deels uw eigen omgeving (blijven) gebruiken voor ontwikkeling en voor de flexibiliteit of productie uitwijken naar cloudoplossingen…

Wie kiest voor een combinatie van eigen systemen met public cloud services, heeft ondersteuning nodig om de complexiteit daarvan te overzien en de regie te houden. En heeft ook aanvullende diensten nodig. Want het combineren van bijvoorbeeld eigen, on-premise systemen met off-premise cloudoplossingen vraagt om het zorgvuldig borgen van de samenhang, de security en de gebruikersvriendelijkheid van het geheel.

Tijdelijke omgevingen passen vaak beter op de cloud, maar dienen gemanaged te worden als onderdeel van uw business. Disaster recovery van uw eigen én externe systemen vraagt om een specifieke benadering. Cloudbursting, het creëren van een overloop van uw eigen systemen op een cloudoplossing, is een prachtige maar vrij kwetsbare mogelijkheid, die dus zorgvuldig ingericht moet worden.

Kortom, de flexibiliteit die u kunt bereiken met het combineren van meerdere oplossingen is pas werkelijk waardevol als u zich er geen zorgen over hoeft te maken, als alles vanzelfsprekend werkt, als de veiligheid geborgd is. We vertalen uw business requirements naar een optimaal design, dat gebaseerd is op de verschillende cloud mogelijkheden. Pas na uitvoerig overleg en wederzijdse goedkeuring gaan we over tot de bouw en het beheer van deze oplossing. 

Heeft u vragen?

Bent u enthousiast geworden over onze dienstverlening en benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel ons dan op 088 252 52 52. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.