middelgeen doel

Managed Cloud Solutions

Werken vanuit de cloud krijgt pas werkelijk waarde als de opzet ervan aansluit op uw businessprocessen. Want de cloud is geen doel op zichzelf, maar een middel dat u focus kan geven op uw onderneming. Uw business solutions worden bedacht en beheerd, u richt zich op de inhoud ervan. En zo hoort dat ook. 

Werken vanuit de cloud biedt flexibiliteit: schaalbaarheid naar behoefte, omdat u op ieder moment alleen afneemt wat u nodig hebt, maar ook grip op de toekomst, omdat op de cloud de ruimte ontstaat voor uw transities.

We bieden daarom een uitgebreide dienstverlening aan bij cloudgebaseerd werken, variërend van het ontwikkelen van uw ‘roadmap to the cloud’, gebaseerd op onze uitgebreide expertise in de zakelijke markt, tot het adviseren en implementeren van de juiste ‘mix’ van cloud services: nationaal, internationaal, snel, kostenefficiënt, gericht op uw groeimodel… Zo opereert u in een topkwaliteit IT-omgeving zonder de voorinvesteringen die daarvoor anders nodig zouden zijn.

Onzediensten

ProCLOUD

Met onze ProCLOUD infrastuctuur heeft u de beschikking over een geavanceerd, hoogwaardig en veilig infrastructuurplatform, waarop uw onderneming, zonder daarvoor zelf de investeringen te hoeven doen, zijn applicaties en IT workloads kan laten landen.

Lees meer
Dedicated Private Cloud

Een afgescheiden, speciaal voor u ingerichte cloud, voor als het echt precies op maat moet zijn. Ontworpen van hardware tot software, geheel aansluitend op uw business requirements en technische specificaties.

Lees meer
Managed Public Cloud

Als u voordeel wilt halen uit wat op het gebied van cloud services wereldwijd ontwikkeld wordt, dan kiest u voor de Public Cloud. Het managen van de gevolgen van die keuze? Dat kunt u aan ons overlaten.

Lees meer
Managed Hybrid Cloud

U kunt ook kiezen voor een combinatie van verschillende cloudplatforms, om allerlei redenen.

Lees meer
Cloud Orchestration

De ontwikkeling van een framework voor al uw cloud services vraagt om nauwe samenwerking tussen u als ondernemer met experts op het gebied van deze services.

Lees meer