Elmer Evers in het team van Proserve

Elmer EversOp 1 oktober is Elmer Evers gestart als senior account manager bij Proserve in Rotterdam. Elmer is ruim tien jaar werkzaam in de ICT-branche en heeft daardoor brede kennis en ervaring in de verkoop en advisering van diensten en producten rond IT-infrastructuur. ‘Elke dag vol passie en enthousiasme in gesprek gaan met klanten, prospects en partners over hoe ICT hen kan helpen om hun gestelde doelen te realiseren. Dat is wat mij drijft.’

Elmer gaat een brede range van klanten en prospects ondersteunen bij de vertaling van hun businessdoelstellingen in relevante IT-oplossingen.

Proserve is de Managed & IT Solutions provider van de IT-Ernity Groep. Proserve richt zich op business continuity en business transition, door het ontwikkelen, implementeren en beheren van geïntegreerde business IT-solutions: hardware, software en services. Proserve biedt infrastructure services, cloud services & solutions, managed platforms & applications en managed security. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam.

Voor meer informatie: Pascal Schut, Sales Director, pschut@proserve.nl