Dedicated Private Cloud

Dedicated Private Cloud

Een speciaal voor u ingerichte cloud, voor als het echt precies op maat moet zijn. Ontworpen van hardware tot software, geheel aansluitend op uw  business requirements en technische specificaties.

Sommige businessprocessen zijn zo gevoelig, dat ze om volledig maatwerk vragen. Om dan toch de voordelen van een cloudoplossing te kunnen benutten, kan een private cloud uitkomst bieden. Een volledig afgescheiden cloud, zonder noisy neighbour effect, eventueel verdeeld over meerdere soorten clouds zodat u daarvan wel de voordelen, maar niet de complexiteit ervaart. En uiteraard te combineren met alle mogelijke dienstverlening, even schaalbaar en flexibel als andere cloudoplossingen – en nog steeds flexbibel, voorspelbaar en kostenefficiënt.

We bieden drie verschillende oplossingen aan voor Dedicated Private Clouds:

  • VMware vCloud: een private cloud voor een single tenant, met server-, opslag- en netwerkhardware van bewezen leveranciers. VMware Certified Professionals beheren uw infrastructuur, en via het vCloud-webportaal en vCloud API-compatibele tools beheert u zelf uw oplossingen.
  • Microsoft Cloud Platform: het selfserviceplatform met Microsoft Hyper-V® en System Center. Hier beheert u tot in detail via één goed doordachte console al uw applicaties en virtuele omgevingen.
  • OpenStack: een productiegerede en goed schaalbare cloud, die bij uzelf of in onze datacenters kan worden geïmplementeerd en die wordt beheerd door OpenStack-experts.

Uiteraard kan Proserve Dedicated Private Clouds ook aanbieden in combinatie met volledig Managed IT Solutions, waarbinnen de Dedicated Private Cloud dan een component is.

Heeft u vragen?

Bent u enthousiast geworden over onze dienstverlening en benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel ons dan op 088 252 52 52. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.