Cloud Orchestration

Cloud Orchestration

De ontwikkeling van een framework voor al uw cloud services vraagt om nauwe samenwerking tussen u als ondernemer met experts op het gebied van deze services. Vraagt om grondige analyse van uw behoeften, op basis van uw huidige en toekomstige business. Moet leiden tot een gedegen en begrijpelijk advies, dat u niet verplicht tot grote risico’s. En moet een framework bieden waarbinnen u en uw medewerkers eigen keuzes kunnen maken in flexibiliteit, standaarden en scenario’s die we vooraf afgesproken hebben.  

Cloud Orchestration vraagt om een samenhangende benadering in een groot aantal dimensies. Die wij stuk voor stuk met elkaar toetsen op basis van uw business requirements. 

  • ‘Automatic deployment’ zorgt voor een storingsvrije en beheersbare implementatie van uw applicaties, waar dan ook,  doordat deze volgens gestandaardiseerde processen verloopt.
  • Met ‘Application defined cloud management’ bepalen uw applicaties als het ware zelf de infrastructuur waarbinnen ze draaien.
  • ‘Full Application Lifecycle orchestration’ automatiseert en beheert applicaties gedurende hun gehele cyclus: van implementatie tot configuratie en van beheer tot schaal.
  • Met een zogenaamd ‘single pane of glass’ beheert u op één plek alle gegevens van meerdere bronnen, in een samenhangende omgeving. Maar kunt u ook uw applicaties en gebruikers monitoren via een ‘single platform’.
  • Uw cloudoplossingen moeten zich kunnen bewegen, tussen ‘one or many applications’ en van ‘simple to complex’ – altijd door, afhankelijk van uw ondernemersbehoeften en zonder stress of bijkomende kosten.
  • Deliver IT as a service is feitelijk de verzamelnaam voor SaaS, PaaS, IaaS enzovoort; maar voor ons ook het kenmerk van het gemak dat u dient te hebben van cloudgebaseerde oplossingen: wij bieden u IT als een dienst – niet als een opgave.
  • Automated DevOps, het huwelijk tussen ontwikkeling en operations waarbij doorlopend wordt ontwikkeld aan uw IT-oplossingen op basis van de echte ervaringen van de prestaties en resutlaten daarvan, verkorten de ‘time to value’ van uw business: de ontwikkeling vindt plaats op de kortst mogelijke termijn en is bovendien gebaseerd op reële ervaringen. Het gebruik van deze methode in een cloudomgeving borgt optimale betrokkenheid van alle experts op het terrein van enerzijds IT, anderzijds uw business.
  • En ten slotte dienen uw systemen en applicaties ‘enterprise ready’ te zijn: getest en geschikt bevonden voor de productie-omgeving, waar echte bezoekers komen die echte eisen en wensen hebben. Een cloudoplossing kan hier oplossingen bieden voor het testen en live brengen van applicaties en systemen.

Dat klinkt alsof er heel veel op u afkomt. Maar het omgekeerde is nu juist het geval: want het inzetten van multiple cloud delivery in al deze aspecten zorgt voor één, samenhangende oplossing die u juist structuur, tijd en rust brengt.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.