Altijd klaarstaan voorde kansen van morgen

Kansen van morgen

Als uw onderneming transformeert, uw omgeving verandert, u nieuwe plannen ontwikkelt, kansen ziet in uw markt – dan wilt u daarmee flexibel om kunnen gaan. Niet gebonden zijn aan uw bestaande IT–solutions en contracten, maar daardoor juist worden gefaciliteerd. U wilt, kortom, met een gerust hart kunnen ondernemen, in de wetenschap dat uw oplossingen u zullen volgen – of zelfs leiden naar een nieuwe werkelijkheid.

Succesvolle transities verlopen gecontroleerd, waarbij u in regie blijft. U implementeert nieuwe ‘delivery models’ met behoud van de bestaande. Waarbij u vooraf precies wilt weten hoe één en ander in zijn werk zal gaan. Zodat u rust kunt combineren met ondernemingszin. En met vertrouwen uw volgende stap kunt zetten.

Bij transities moet onzekerheid zoveel mogelijk worden voorkomen. Dus hanteren we  transparant projectmanagement, een duidelijke project governance, rapporteren periodiek en op maat over scope, voortgang en budget, schatten de risico’s samen met u in, denken vooraf na over aftercare, werken aan een zorgvuldige overdracht van de nieuwe oplossingen aan uw medewerkers. Ook hier streven we naar partnership: u onderneemt, wij garanderen en lossen op, op basis van onze ervaring en best practices.

Bestpractices

Iedere vernieuwingis een visie en een proces

Als wij uw business goed begrijpen, kunnen we optimaal ondersteunen. Daarom zoeken we samen met u de beste weg naar uw vernieuwing. Want onze passie is, u te helpen uw business vorm te geven voor de toekomst.

Innovation Roadmaps
De beste oplossingenontstaan in samenwerking

Om wederzijds te ontdekken welke oplossing en welke samenwerking tussen u en ons het beste gaat werken, bouwen we voor nieuwe relaties bij voorkeur eerst een Proof of Concept.

Proof of Concept
Iedere vernieuwingkan leren van het verleden

Zoals uw ‘going business’ geborgd moet zijn, zo ook uw nieuwe initiatieven. Alleen met een gestructureerde en geborgde aanpak, gebaseerd op ervaring en best practices, bereikt u het gewenste resultaat.

Transformation & Migration
Echte vernieuwinghoudt nooit op

Transitie is geen moment, maar een doorlopend proces. Het werken naar nieuwe initiatieven is een ontdekkingsreis, waarin u onverwachte problemen of juist kansen tegenkomt. En die mogen u niet remmen.

Continuous Deployment
Succesvolle vernieuwingmoet je organiseren

Uw services moeten draaien en u oplossingen bieden voor waar u met uw business heen wilt. Zonder kopzorgen voor u. Maar volstrekt op maat en actief reagerend op bewegingen van u en van uw markt.

Service Management