Backup & Archiving

Backup & Archiving

Naast de groei van data zijn er ook veranderingen in security, compliance en wetgeving. Dit maakt de vraagstukken omtrent backup en retentie complexer en belangrijker dan voorheen. Het blijkt dat in veel gevallen het data management binnen organisaties niet conform de huidige eisen en verwachtingen van de business is afgestemd en geborgd. Proserve kan met u meedenken in het vertalen van de business requirements naar de juiste maatregelen en u, nu en in de toekomst, ondersteunen bij het continu borgen hiervan.

Er zijn vele manieren om backup van uw gegevens en processen te realiseren. Daar kunnen wij in adviseren en implementeren. Bijvoorbeeld via Managed Backup, via cloud storage, via on premise to cloud backup, via redundante backups op meerdere storage media, on- en/of offsite, en via VEEAM Cloud Connect Backup.

Wij maken afspraken met u over retentieperiodes en data restore procedures om indien noodzakelijk data snel, secure en integer weer beschikbaar te hebben. 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.