XXL Webhosting | Referenties

XXL Webhosting

"Rackspace proserve zorgt voor optimale snelheden"

XXL Webhosting in Leeuwarden faciliteert een open platform, waarmee zij samen met partners heldere en flexibele internetdiensten aanbieden voor de zakelijke markt. “Al vanaf 2000 is proserve één onze partners”, stelt Sander Cruiming, General Manager van XXL Hosting. “Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn essentiële aspecten van onze dienstverlening. proserve voldoet uitstekend aan onze eisen en wensen.”

XXL Webhosting huurt meerdere racks van proserve. Naast deze racks verzorgt proserve ook de stroom en de bandbreedte. Hierdoor ervaren de klanten van XXL Hosting ook de krachtige prestaties van het eigen netwerk van proserve. “En die zijn van echt hoge kwaliteit”, verzekert Cruiming. “Dit geldt trouwens ook voor de geboden service. Als je al eens een vraag hebt dan krijg je altijd snel en deskundig een antwoord. Ongeacht het tijdstip van de dag. Wij zijn al jarenlang content met proserve als zakelijke partner!”

Interesse?
Veilig uw eigen rack huren voor een maximale performance? Zelf toegang hebben tot onze moderne serverruimte en uw rack op maat inrichten? Kies voor rackspace van proserve! Voor meer informatie over rackspace neemt u contact op met één van onze accountmanagers via 088 25 25 252 of vraagt u vrijblijvend informatie aan.